Arbejdsmiljøstyring

Et arbejdsmiljøledelsessystem inkl. APV, hvad enten I vælger implementering uden eller med certificering, fx ISO 45001, giver jer mulighed for at styre sikkerheden og det interne arbejdsmiljø i virksomheden, så jeres medarbejdere føler tryghed i hverdagen. Derudover vil offentlige myndigheder, kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at de produkter eller ydelser, de køber fra jer, er blevet til under ordnede arbejdsmiljøforhold. Et parameter der i vore dage virkelig er fokus på. 

Hvorfor er arbejdsmiljøstyring vigtigt for virksomheder?

Arbejdstilsynet foretager i stigende grad kontrolbesøg på alle virksomheder, der kategoriseres som en risikobranche, bl.a. byggebranchen, hvor omkring 80% af besøgene foretages. De sidste 20% fordeles på tilfældigt udvalgte virksomheder og med et arbejdsmiljøledelsessystem er I godt klædt på til disse besøg. 

Hvad er ISO 45001?

ISO 45001 (tidligere OHSAS 18001) giver jer overblik og sætter rammerne for optimering af jeres arbejdsmiljøindsats. I får et system til løbende overvågning og evaluering og sikrer jer, at I har et anerkendt og fælles styringsværktøj. 

Et arbejdsmiljøledelsessystem kan meget nemt integreres i andre systemer, som I måske allerede benytter, fx ISO 9001 kvalitetsledelse, ISO 14001 miljøledelse eller LEAN. 

Fordele ved arbejdsmiljøstyring

Få hjælp til arbejdsmiljøpolitik

Vi assisterer gerne med defineringen af netop jeres arbejdsmiljøpolitik, herunder opstilling af mål, udarbejdelse af handlingsplaner og udfærdigelse af procedurer og instruktioner. Vi garanterer, at jeres arbejdsmiljøledelsessystem bliver overskueligt og let at bruge i hverdagen til glæde for alle. 

Når systemet er implementeret, og evt. certificeret, bistår vi gerne ved interne audits, den årlige arbejdsmiljødrøftelse, udarbejdelse af ledelsens evaluering og sparring med ledelsen og/eller den arbejdsmiljøansvarlige for at udvikle, kvalitetssikre og vedligeholde systemet. Så kan I bruge tiden på den daglige drift. 

Få en uforpligtende snak om arbejdsmiljøstyring

Med os som jeres samarbejdspartner, får I en kvalitetsbevidst partner, der sikrer den røde tråd gennem hele forløbet og sørger for, at I lever op til gældende lovgivning. På den måde kan I bruge tiden på den primære drift.

Michael Porskrog

Diplomingeniør – Lead Auditor